Hotellpaket med middag

Njut av god mat och drömskön sömn på Liseberg Grand Curiosa Hotel. Tillgängligt för bokning t.o.m 16 juni 2024.

Stig in genom dörrarna till ett hotell som väcker så väl nyfikenhet som äventyrslust. Här väntar kuriositeter och märkvärdigheter i varje hörn. Boka vårt middagspaket och njut av god mat och drömskön sömn i ett härligt rymligt rum. Och sist, men verkligen inte minst – frukosten!
 
Inkluderat i paket
Övernattning och frukost på Liseberg Grand Curiosa Hotel samt middag på ankomstdagen.
 
Möjliga ankomstdagar
Utvalda veckodagar fram till 16 juni 2024. Begränsat antal paket. Först till kvarn.
____________________________________________________________
 
Liseberg Grand Curiosa Hotel
Detta magiska hotell väcker både nyfikenhet och äventyrslust. Välkommen in för att upptäcka allt hotellet har att erbjuda!
 
Incheckning från kl. 16.00.
Utcheckning senast kl 11.00.
 
DAG 1
 
Middag på Liseberg Grand Curiosa Hotel 
Vid ankomst ingår buffé i Saluhallen. Här väntar spännande maträtter från världens olika kök. Ta precis så mycket som du vill! Kaffe och något sött på maten ingår såklart. 
Undantag: Vid ankomst 14-18 och 21-24 april ingår tvårätters-meny på Café Agnes. Vuxna och barn över 12 år väljer fritt mellan förrätterna och varmrätterna på menyn. För yngre barn ingår valfri varmrätt från barnmenyn och glass till efterrätt. 
 
Var: Saluhallen och Café Agnes är belägna på entréplan på Liseberg Grand Curiosa Hotel. Uppge namnet på den som har bokat samt rumsnummer vid ankomst till restaurangen.
Notera: Kostnad för dryck tillkommer. Önskar du annan middagstid än tilldelat, prata med hovmästare på plats samma dag som ankomst.
 
___________________________________________________________
 
Observera: Lisebergsparken är ej öppen alla dagar under denna period. För öppettider och bokning av biljett läs mer på liseberg.se. 
 
Notera:
Om ni väljer att stanna mer än en natt så inkluderas frukost dagen efter, men inga ytterligare måltider.
Om ni önskar boka fler paket än vad som finns tillgängligt, kontakta oss via mail eller telefon så undersöker vi om det går att ordna.
 
Kontakt:
Lisebergs Bokning & Kundservice
Mail: kontakt@liseberg.se
Telefon: +46 (0)31-400 100

När du bokar detta erbjudande bor du på “Liseberg Grand Curiosa Hotel”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-04-11 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9282.cbischannel-43142.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails