Lisebergsbyn

Adress: Lisebergsbyn / Olbersgatan 9, 416 55 Göteborg, 416 55 Göteborg
Område:
Visa karta

Camping | I ett naturskönt område nära Liseberg och Göteborgs centrum ligger året-runt-öppna Lisebergsbyn med camping, stugor, Bed & Breakfast och vandrarhem. Ett stenkast från Lisebergsbyn ligger Delsjöns Naturreservat med underbara motions- och vandringsleder.

Lisebergsbyn ligger naturskönt i närheten av Delsjöns naturreservat och ändå tar det bara 8 min med spårvagn att nå Liseberg och centrala Göteborg.
Har du bil och bor i stuga eller Bed & Breakfast erbjuder vi fri parkering.
Våra stugbyar erbjuder allt från enklare stugor utan dusch och toalett till våra största stugor i Stjärnbyn med plats för fem personer och fullutrustat kök, dusch samt toalett.
Föredrar du att allt är bäddat och klart (2 bäddar) är Bed & Breakfast det självklara valet för dig där frukost från vår härliga frukostbuffé ingår.
I Lisebergsbyn finns även vandrarhem som är extra lämpligt för skolklasser och grupper då hela huset kan bokas bara för er.
Allmänna utrymmen såsom dusch, toalett samt kök delas med andra boendegäster i vandrarhemmet.
Har du husvagnen eller husbilen med dig erbjuder vi ca 200 campingtomter, alla med närhet till servicehuset med varmduschar, toaletter samt kök och diskrum. Tar du tältet med dig är det bara att komma in i receptionen och boka in dig på några av våra 40 tältplatser. All bokning av tält sker via drop in och i mån av plats.
 
 
Frukostbuffé
I Lisebergsbyn serverar vi dagligen en härlig frukostbuffé, gratis för Bed & Breakfast-gäster men går också att köpa till som tillval. Föredrar du äta frukost i stugan eller husvagnen erbjuder vi alltid frallor och bröd som kan köpas av vår frukostpersonal. 
 
Incheckning
Från kl 13.00 är det incheckning för de som bokat campingplats hos oss.
Från kl 15.00 är det incheckning i våra stugor och i vårt Bed & Breakfast
 

Lekplats

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal rum: 106 Bastu Handikappvänligt Parkeringsplats
Mat & Dryck på plats
Frukost
Nöje
Minigolf Lekplats

Policy

Incheckning (tidigast)
03:00 - 12:00
Utcheckning (senast)
12:00 - 11:00
Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9282.cbischannel-43142.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails